
Maistas yra aukštos kokybės, turinčių daug
aminorūgščių, tokių kaip lizinas ir leucinas, šaltinis. Ėriena yra vertingas
geležies šaltinis – mineralai, didinantys organizmo imunitetą Šie
ingredientai taip pat atsakingi už tinkamą kraujo ir kraujotakos sistemos
veiklą. Be to, šios rūšies mėsos riebalai pasižymi dideliu kiekiu n-3 ir n-6
riebalų rūgščių, kurios stimuliuoja odos funkcijas, kontroliuodamos
uždegiminius procesus. Įdėjus morkų, maistas praturtinamas maistinėmis
skaidulomis, kurios suteikia sotumo jausmą ir stimuliuoja virškinamąjį traktą,
pagerina maisto skonį.
Sudėtis: mėsa ir gyvūniniai produktai 60% (iš jų 4% ėrienos
plaučiai), sultinys, daržovės (morkos 4%), grūdai (natūralūs rudieji ryžiai
4%), aliejai ir riebalai (sėmenų aliejus 0,2%), mineralai.
Analitinės sudedamosios dalys: baltymai - 10%, žali aliejai ir riebalai - 7%, žali pelenai - 2,5%, žalia ląsteliena - 0,8%, drėgmė - 78%, kalcis - 0,3%, fosforas - 0,25%.
Priedai: vitaminas D3 – 240 TV, vitaminas E – 20 mg, E6/Cinkas – 13 mg.
Galimos parinktys
Bazė Kirtimų g. 61A, Vilnius (0)
Bazė Ukmergės g. 233, Vilnius (4)
Centrinis logistikos centras (0)
KAIVANA: Pristatymas 2 d.d. (0)
(0)
Bazė Kirtimų g. 61A, Vilnius (0)
Bazė Ukmergės g. 233, Vilnius (0)
Centrinis logistikos centras (0)
KAIVANA: Pristatymas 2 d.d. (0)
(0)